Hallo Bakfiets

Onze bakfiets springt direct in het oog. Hier oranje, maar mogelijk in elke kleur en met ieder logo. Ook kan hij eindeloos uitgebreid of aangepast worden. Denk aan een muziekinstallatie of een uitklapluifel-met-zitjes. In een handomdraai toveren we ‘m om tot hippe koffie- of soepbalie. Of we maken er een stemmachine van. Waar de bakfiets komt, is reuring en gezelligheid. In korte tijd bereik je op een vrolijke manier veel mensen. Heeft u zelf al een bakfiets? Ook die kunnen wij customizen. Ook zo, dat hij altijd weer back to basic kan.

Terug

Hallo Online Campagne

Naast onze fysieke projecten bieden we participatie voorbij de voordeur. Van social mediacampagnes tot complete interactieve online omgevingen. Zo nemen we mensen uit de buurt mee online en gaan daar verder, en omgekeerd. Zo bereik je meer inwoners, en krijg je inspirerende kruisbestuiving.

Terug

Hallo Luisterpaal

Onze unieke Luisterpaal trekt gegarandeerd de aandacht en nodigt uit tot heel persoonlijk en direct contact. Eén druk op de knop en je bent als inwoner meteen in gesprek. In principe volledig anoniem. De Luisterpaal is geduldig, vriendelijk en luistert naar iedereen. Geeft antwoord op vragen, maar stelt ze ook. Dit leidt tot verrassende interactie. Waarmee je tot in het hart van menig inwoner komt, en doordringt tot wat werkelijk leeft in de buurt.

Ons team van luisteraars bestaat uit jonge kunstenaars en performers die vanuit oprechte interesse en betrokkenheid ieder gesprek aangaan. Uiteraard goed gebriefd en zorgvuldig begeleid. Maar ambtenaren of bestuurders kunnen ook ‘achter de paal’ plaatsnemen en zo heel laagdrempelig inwoners ontmoeten.

De paal kan in diverse kleuren en met elk logo geleverd worden. Per project worden minimaal drie palen tien dagen in een buurt geplaatst. De Luisterpaal is ook nog eens zeer fotogeniek en trekt media-aandacht. Desgewenst maken wij aansprekende foto’s en korte video’s voor promotie.

Terug

Hallo Buurtfotograaf

In dit project portretteren buurtbewoners zelf met een wegwerpcamera wat er in de wijk speelt. Aan het einde van het project organiseren we een foto-expositie waarbij iedereen welkom is. Tijdens deze expositie leiden de verschillende foto’s tot dialoog en dit zorgt voor meer begrip tussen de bewoners en de gemeente. Naderhand worden de foto’s en reacties gecategoriseerd en bieden deze een waardevolle informatiebron voor gemeenten. Uniek aan dit project is dat Hallo Local enkel faciliteert en buurtbewoners zelf met elkaar in gesprek gaan.

Terug