Paul – Contactpersoon en participatiekunstenaar

“Hallo Local geeft mij de mogelijkheid om participatiemiddelen te ontwikkelen die niet alleen goed werken en leuk zijn, maar ook gemeenten laat inzien dat participatie geen probleem is maar een oplossing.”

Michelle – Participatiekunstenaar

“Als je bewoners tijdens participatietrajecten ziet als statistieken ga je eraan voorbij dat ze allemaal een uniek verhaal hebben. Om dat verhaal te leren kennen, ontwerp ik ontmoetingen: in de vorm van een expositie-inrichting of inrichting van een gesprek.”

Stefan – Participatiekunstenaar

“Hallo Local is voor mij een verlengstuk van de kunstacademie. Voordat kunstwerken worden ingezet in een gemeente krijgen kunstenaars bij Hallo Local de vrijheid om te experimenteren en hun ideeën te testen.”

Sjoerd – Trainer en ontwikkelaar

“Na duizenden gesprekken met bewoners gevoerd te hebben, voel ik snel aan wat er in een wijk speelt. Toch word ik ieder project weer verrast door persoonlijke verhalen en unieke perspectieven. Na ieder project breng ik het team bij elkaar: wat kunnen we verbeteren? Soms leiden deze gesprekken tot compleet nieuwe participatiemiddelen.”

Geert – Online participatiekunstenaar

“Het is mijn droom om de kennis die we hebben opgedaan op straat in te zetten voor een collectie online varianten: van deze website tot complete participatietrajecten waar bewoners zich net zo op hun gemak voelen als bij fysieke projecten.”

Niels – Spatial en participatiekunstenaar

“De stem van de minderheid moet gehoord kunnen worden ook als je een rolstoelgebruiker bent of tot een andere minderheidsgroep behoort. Het is mijn persoonlijke missie om inclusiviteit te bevorderen. Bij Hallo Local combineer ik dit met mijn achtergrond in architectuur en de openbare ruimte.”

Meike, presentator, adviseur, performer

“Mensen die krachten bundelen vanuit een gezamenlijke gedrevenheid krijgen wonderbaarlijk veel voor elkaar. Voor die magie zet ik mij graag in. Als senior adviseur participatie en communicatie richt ik mij op het creatief aanjagen en ontwerpen van interactiviteit.”